Becky Hill – Caution To The Wind (Videoclip)

Becky Hill – Caution To The Wind

Becky Hill a lansat videoclipul noului single “Caution To The Wind”. Artista britanică a lansat recent “Gecko (Overdrive)” alături de Oliver Heldens, piesă ce a cunoscut succesul pe plan internațional.

“Caution To The Wind“” este un track house cu elemente subtile de pop, despre care artista a povestit într-un interviu acordat recent:
““Atunci când am început să lucrez la această piesă auzeam încontinuu titlul ei. Mi-am dat seama apoi că este o expresie cunoscută și în jurul ei am construit versurile care spun exact ceea ce simt eu în privința muzicii.”” – Becky Hill

Videoclipul este regizat de către Fred Rowson și pune în evidență procesele prin care trece orice organism viu: naștere, dezvoltare și îmbătrânire, totul filmat într-o manieră artistică. Becky Hill pregătește în prezent lansarea materialului de debut intitulat “Caution To The Wind“”, care va aduce un omagiu muzicii pop din anii ’’90. În stilul muzical al lui Becky se regăsesc influențe din repertoriul unor artiști precum Lauryn Hill, Stevie Wonder, Bon Iver sau James Blake.

Becky Hill a participat la The Voice UK în 2012, ajungând până în semifinală. Artista britanică, în vârstă de 20 de ani, a fost primul concurent din cadrul acestui concurs care a obținut până acum un Number One în Marea Britanie. Hitul care a spart gheața a fost “Gecko (Overdrive)”, compus alături de Oliver Heldens.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com