Betsie Larkin & Andy Moor – Not Afraid (Audio)

Betsie Larkin & Andy Moor – Not Afraid

Andy Moor is back! “Not Afraid”, urmatorul sau single realizat in colaborare cu Betsie Larkin, arata inca o data ca britanicul nu s-a lasat influentat de curentul big room-EDM din zona trance si ca se tine de sound-ul care ne-a facut sa ne indragostim de muzica sa.

Nu putini sunt cei care il asociaza pe Andy Moor cu inceputul legaturii lor cu muzica trance. Piese ca “Air For Life”, “Halcyon” sau “Faces” l-au fixat pe Andy Moor pe lista scurta a legendelor din zona trance. “Not Afraid”, urmatorul sau single, este cea de-a doua productie la care Andy Moor a lucrat cu Betsie Larkin, dupa ce in 2012 a inclus pe albumul sau de debut “Love Again”. Remixul de la Andrew Rayel a facut ravagii atunci. In fine, va invitam sa ascultati “Not Afraid”!

O, da! Linia aceea de bass tipica lui Andy Moor e aici, acum, in 2014, in vremurile in care genul trance este bombardat cu fel de fel de influente, de la house la techno. Betsie Larkin si Andy Moor dau un semnal cu “Not Afraid”: trance-ul este despre emotii, progresie si, iarasi tipic lui Andy Moor, chopped vocals (acele vocalize care sustin perfect atmosfera din piesa).

Daca “Love Again” a reusit sa capteze atentia tuturor anul trecut, cand a fost lansata ca single, “Not Afraid”, cea de-a doua colaborare dintre Andy Moor si Betsie Larkin are toate sansele sa faca ravagii toamna asta. Piesa va fi lansata pe 6 octombrie la AVA Recordings (imprint al Armada Music), gestionat de nimeni altul decat Andy Moor.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com