Beyoncé – 7/11 (Videoclip)

Beyoncé – 7/11

Beyonce stie cum sa tina lumea in priza, iar dupa ce piesele au scapat pe net, Yonce lanseaza clipul pentru 7/11. Realizat in stilul DIY, filmat intr-un hotel si fara nici un fel de decoruri scumpe, scenarii complicate sau outfituri extravagente, 7/11 e un clip in care girls wanna have fun.

Beyonce se prosteste, danseaza pe mese, prin hotel, cu paharul in mana, prin baie, in cele mai simple haine si pare foarte naturala alaturi de dansatoarele ei. Cadrele sunt montate rapid, cu treceri dintr-un decor in altul, iar Bey se pare ca se distreaza foarte bine si nici nu ii pasa de ce crede lumea din jur.

Clipul pentru 7/11 e complet diferit fata de ceea ce am vazut pana acum la King B, mai ales daca luam in considerare ca toate clipurile de pe noul ei album au fost filmate intr-un mare secret si gandite atent pentru lansarea din decembrie anul trecut. Piesa va fi inclusa, alaturi de Ring Off, pe varianta relansata si deluxe a albumului Beyonce. Cel mai recent single promovat de pe acest disc a fost Flawless, in varianta remixata cu Nicki Minaj. Discul a avut vanzari mari, ajungand intre cele mai bine vandute materiale ale anului 2013, desi a aparut cu doar trei saptamani inainte de Revelion. Anul acesta, Beyonce a fost declarata si artistul cu cele mai mari incasari, intrecand-o pe Taylor Swift.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com