Beyonce – Pretty Hurts (Videoclip)

Beyonce a lansat videoclipul pentru melodia “Pretty Hurts”.

“Pretty Hurts”, noul videoclip Beyonce, face parte din campania lansată de artistă, What Is Pretty, prin care dorește ca fanii să definească frumuseațea și să nu se mai lase influențați de imginile promovate de revistele de specialitate.

Piesa este al patrulea single care promovează albumul “Beyonce”, lansat în luna decembrie 2013 și este compusă de Beyonce în colaborare cu Sia Furler și Ammo. Discul a reușit să înregistreze vânzări record pe iTunes și deține încă titlul de “cel mai bine vândut material în prima săptămână de la lansare, din istoria platformei iTunes”.

Artista a vândut peste 800.000 de copii în doar 3 zile fără a anunța măcar lansarea noului material. Fiecare piesă a albumului a venit însoțită de un preview al unui videoclip, acesta fiind un nou concept vizual promovat de Beyonce.

“Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva, imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze”, a explicat Beyonce la momentul lansării albumului.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com