Above & Beyond feat. Alex Vargas – Sticky Fingers (Videoclip)

Above & Beyond a lansat impreuna cu  Alex Vargas videoclipul melodiei “Sticky Fingers feat. “.

A sosit videoclipul pentru “Sticky Fingers”, single-ul vocal dance care prevesteste o noua etapa pentru trio-ul britanic Above & Beyond – urmatorul album dupa Group Therapy.

Succesele se tin lant pentru Above & Beyond, chiar daca Tony, Jono si Paavo sunt priviti cu ochi nu tocmai buni de trancerii de moda veche, cei care inca tanjesc dupa uplifting-ul melodic care a consacrat Anjunabeats si artistii sai. Dupa ce au lansat la inceputul anului “Acoustic” si saptamana trecuta au primit vestea ca evenimentul ABGT 100 din Madison Square Garden este sold-out, britanicii au lansat videoclipul oficial pentru noul lor single, intitulat “Sticky Fingers” si realizat in colaborare cu Alex Vargas.

Confuzie. Acesta e cuvantul la care britanicii au vrut sa se rezume in privinta comportamentului protagonistului din materialul video, prins intr-un impas psihologic care nu-i mai da voie sa faca diferenta dintre realitate si fantastic. Totul se intampla din cauza iubitei sale, care i-a ramas in cap si care nu-i mai da pace. De aici si “Get your sticky fingers out of my head!”.

Above & Beyond au reusit cu “Sticky Fingers” sa ajunga la un compromis decent: breakdown trance, dominat de pian, incadrat intr-un instrumental electro-trousy, cu specificile ruperi de ritm si taieri de bassline dupa ultima nota din melodie. Master-ul suna exceptional, dar emotiile se simt numai si numai pe breakdown.

One Response to Above & Beyond feat. Alex Vargas – Sticky Fingers (Videoclip)

  1. […] Dupa ce au stors fiecare picatura de potential din piesele de pe albumul “Group Therapy”, Above & Beyond deschid o noua etapa in cariera lor si anunta lansarea unui nou album pentru startul anului 2015. Nu-i stim numele, dar cunoastem primul single: “Blue Sky Action”. Noua piesa e cantata de acelasi Alex Vargas cu care britanicii au colaborat pentru Sticky Fingers. […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com