Blazon feat. Alin Vaduva – Fetele Vor (Audio + Text)

Dupa colaborile cu George Hora si Julie Mayaya, Blazon, membru al trupei Camuflaj, revine in atentia publicului cu ALIN VADUVA si un nou single, FETELE VOR, in cadrul proiectului solo, care se doreste a fi un cocktail muzical menit sa ne racoreasca in acest sezon estival.

Muzica si textul sunt semnate de Blazon, Stoica Mario, Mike Diamonz, Andre Rizo si Alin Vaduva. In ceea ce priveste vocile aditionale, acestea sunt semnate Anda Dimitriu, Cristina Vasiu si Julie Mayaya. De mixing si mastering s-a ocupat Mike Diaamondz iar la chitara a fost Florin Iordache. PLAY!

“Fiind vara, impreuna cu colegii mei din studio, am simtit nevoia sa aducem ceva nou pentru acest sezon estival si asa a iesit Fetele Vor, o combinatie fresh intre stilurile muzicale pop si reggae care ne dorim sa va incante auzul” a declarat Blazon facand referire la noul single.

„In momentul in care Blazon mi-a devenit coleg de studio la Diamz Industry, colaborarea cu el la aceasta piesa a fost pentru noi urmatorul pas firesc. Ne-am distrat de minune in studio, sentiment imprimat si melodiei, care are un aer perfect pentru zilele insorite de vara in care majoritatea isi doresc sa evadeze din cotidian” este declaratia finalistului X Factor, Alin Vaduva.

 

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com