BluSkay & KeyPlayer – Lucky Strike (Audio)

BluSkay & KeyPlayer – Lucky Strike

Prima zi de toamna ne va aduce urmatorul single realizat impreuna de romanii BluSkay si KeyPlayer, o superba piesa uplifting trance intitulata “Lucky Strike”.

“Lucky Strike” demonstreaza ca BluSkay (Serghei Cocimirca) si KeyPlayer (Claudiu Adam) privesc trecerea verii cu un ton super optimist. Noua lor colaborare este energica si are un build-up demn de a rupe ritmul in orice set trance. Breakdown-ul ne confirma calitatile celor doi pe partea de linii melodice si face loc unui drop care inevitabil ne ridica talpile in aer. We are not afraid of 138!

“Lucky Strike” e follow-up pentru “Colours”, lansata luna trecuta tot la AEZ Recordings si prezentata de noi impreuna cu alte doua piese semnate de cei doi tranceri romani.

Intre timp, BluSkay si KeyPlayer si-au pus amprenta pe “Desolation”, lansata saptamana aceasta la Synchronized Melodies. E vorba de piesa pe care v-am prezentat-o dupa ce Giuseppe Ottaviani a inclus-o in show-ul sau radio la sectiunea Hot or Not. Iata ca a fost hot, de vreme ce a fost semnata si lansata.

Se anunta o toamna bogata in release-uri pentru BluSkay si KeyPlayer. “Lucky Strike” va fi lansata pe 1 septembrie la AEZ Recordings.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com