Boier Bibescu feat. Fly Project – H.O.P. (Videoclip)

Boier Bibescu impreuna cu Fly Project a lansat videoclipul piesei “H.O.P.”

Boier Bibescu revine in atentia publicului cu un feat neasteptat, “H.O.P”, impreuna cu baietii de la Fly Project, o piesa cu un sound fresh, ce ameninta sa puna stapanire pe cluburile din Romania.

Videoclipul regizat de Alex Ceausu este o petrecere colorata, organizata de Boier Bibescu insusi si la care invitatii speciali sunt baietii de la FLY PROJECT. Ingredientele care dau aroma picanta  sunt fete sexy, muzica de un entuziasm molipsitor, o explozie de culori si dans pana la epuizare.

“Sunt fan Fly Project si mereu m-am gandit sa colaborez cu ei, insa niciodata nu am gasit piesa potrivita! Dupa un eveniment la care ei au cantat m-am dus la Tudor, i-am aratat un demo si asa s-a nascut H.O.P. Imi place sa spun despre noi ca suntem baietii care aduc petrecerea!” a declarat Boier Bibescu.

Desi este o perioada foarte aglomerata pentru trupa Fly Project, baietii fiind mai tot timpul plecati din tara pentru concerte, Tudor si Dan au acceptat acest feat din prima, pentru ca “piesa te prinde”: “Propunerea a venit de la Bibescu, care mi-a aratat ideea. Piesa te prinde, am lucrat impreuna la ea si uite unde am ajuns. E primul nostru feat in limba romana, de pare ne era foarte dor” a spus Tudor, Fly Project.

SURSA Libertatea.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com