Bruno Mars ft. Mark Ronson – Uptown Funk (Videoclip)

Bruno Mars ft. Mark Ronson – Uptown Funk

Bruno Mars a colaborat cu Mark Ronson pentru una dintre cele mai upbeat si pozitive piese ale anului, Uptown Funk, iar acum lanseaza un videoclip la fel de pozitiv. Impreuna cu gasca lor, Mars si Ronson danseaza pe strazile orasului, intr-un acces de veselie si buna dispozitie.

Piesa Uptown Funk e primul single lansat oficial de pe albumul Uptown Special al muzicianului englez. Acesta a declarat ca lucreaza la acest material inca din 2013, dar ca va aparea oficial abia anul viitor. In acest proiect a mai lucrat si producatorul Jeff Bhasker, care a colaborat in trecut cu Kanye West si Drake.

“Before smart phones, bottle service, and smoking bans, people came to the club, found their spot, and stayed all night, absorbed in the music.With Uptown Special I set out to capture the feeling I remember from those New York nights.”

Bruno Mars nu a mai lansat nimic din 2012 cand a venit cu albumul Unorthodox Jukebox, un disc care a debutat pe locul doi in Billboard 200, dar care apoi a urcat pe prima pozitie in clasamentul albumelor. Discul a ajuns pe locul 4 in topul celor mai bine vandute materiale ale anului 2013 si a primit premiul Grammy pentru Best Pop Vocal Album. Unorthodox Jukebox a dat super hitul Locked Out of Heaven, care a urcat pe prima pozitie in Hot 100 si a ramas acolo timp de sase saptamani consecutive. When I Was Your Man a fost cel de-al doilea single si a ajuns, la randul sau, pe primul loc in Billboard. Astfel, Bruno Mars a devenit artistul anului, dupa ce a bifat si showul de la Superbowl, unde i-a avut invitati pe Red Hot Chili Peppers si a reusit sa stranga in fata televizoarelor mai multi oameni decat Madonna.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com