byron – Melancolic (Album + Video)

Noul album al trupei byron, intitulat Melancolic, cuprinde 18 piese pe care le-ati auzit in serialul HBO „Ramai cu mine” cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masa pentru doi, XX sau 1, 2, 3. De saptamana viitoare albumul va fi disponibil si in format fizic, dar acum se gaseste in format digital pe iTunes.

„A fost o provocare sa facem parte din acest proiect, si suntem recunoscatori celor de la HBO pentru oportunitate. Pentru noi a reprezentat pe multe planuri un nou mod de a face lucrurile – de exemplu, e prima oara cand compunem direct in limba romana”, spune Dan Byron.

Referitor la muzica, Dan continua: „E foarte interesant sa compui cu „tema data”, pentru a sustine o poveste – o sa vedeti ca piesele noi sunt un pic altfel (de exemplu unele din ele sunt destul de scurte, pentru a se potrivi formatului de difuzare), insa sunt cu siguranta byron. Suntem tare mandri de felul in care am reusit sa intrepatrundem muzica cu actiunea serialului si de calitatea foarte inalta a produsului finit.”

Inregistrarile pieselor au inceput in luna august 2013 si s-au desfasurat la Bucuresti in studioul Real Sound & Vision, avandu-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producatorul muzical Adam Balazs.

Albumul byron – Melancolic este lansat sub egida casei de discuri Universal Music Romania.

byron – Melancolic (tracklist):
1. Masa pentru doi
2. Melancolic
3. Desincronizat
4. De dimineata
5. Cocon
6. Ne tot indepartam
7. XX (03:43)
8. Cu sange rece
9. Inlantuit
10. Fara obligatii
11. Surpriza
12. Noiembrie
13. Dupa soare
14. O zi fara sfarsit
15. Prin labirint
16. Baba-oarba
17. 1, 2, 3
18. Din cand in cand

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com