Cabron feat. Voltaj – Vocea ta (Videoclip)

Cabron feat. Voltaj au lansat videoclipul “Vocea ta”, prin care îndeamnă oamenii să creadă în propriile forțe și aspirații. Piesa cu mesaj social se adresează în special tinerilor, Cabron dorind ca prin această melodie să mobileze noua generație în a-și urma visurile, indiferent de obstacole. În videoclipul “Vocea ta”, regizat de Iulian Moga, apar Deliric, George Vintilă, Vlad Craioveanu, Andrei Gheroghe, Mihai Morar, Smiley, Marius Moga.

După colaborarea cu Deliric pentru piesa “Țara arde“, Cabron revine cu o piesă cu tematică similară. Noul featuring cu Voltaj are un puternic mesaj social, fiind un îndemn la perseverență în obținerea lucrurilor pe care ni le dorim cu adevărat. Prin piesa “Vocea ta” este încurajată în special tânăra generație, ce are puterea de a schimba viitorul asumându-și responsabilități și având curajul de a lupta pentru propriile aspirații.

“Vocea ta este o piesă personală care reflectă aspiraţiile oricărui om simplu. Sper că în ea să se regăsească cât mai multă lume şi să vă facă să aveţi încredere în propriile visuri şi se le duceţi până la capăt, să aveţi curajul să vă exprimaţi liber indiferent de orice”, spune Cabron.

Videoclipul “Vocea ta” este produs de Hahaha Production cu care Cabron colaborează din 2009. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile în diverse locații din București și Buftea. Alături de Cabron și Voltaj au fost implicate următoarele voci publice: Deliric, Doc, George Vintilă, Vlad Craioveanu, Andrei Gheroghe, Mihai Morar, Smiley, Marius Moga etc.

Noua piesă inițiază campania romaniaestevoceata.ro. Aplicația permite oamenilor să își exprime creativ percepția despre România.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din România încă din 1999, când înființa, împreună cu Shobby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul și mesajele transmise în piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importantă în această nișă muzicală.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com