Calvin Harris ft. Ellie Goulding – Outside (Videoclip)

Calvin Harris ft. Ellie Goulding – Outside

Calvin Harris si Ellie Goulding trec prin momente tensionate si dramatice in cel mai recent videoclip al producatorului scotian, Outside. Fiecare dintre ei se cearta cu partenerul, iar rezultatul sunt pahare aruncate si reactii necontrolate.

Calvin si Ellie se afla in relatii care nu mai merg, iar partenerii lor reactioneaza diferit – de la simple certuri se ajunge la aruncat cu tot ce prind in jur, pana la plecat cu motocicleta la plimbare de nervi. Totul insa pare sa se opreasca si timpul sta in loc cand cei doi se intalnesc.

Calvin Harris si Ellie Goulding nu se afla la prima colaborare, cei doi au mai lucrat impreuna pentru I Need Your Love, piesa extrasa de pe albumul 18 Months al producatorului britanic. Pentru acel videoclip cei doi au jucat rolul cuplului care isi filmeaza momentele impreuna, iar Ellie s-a aratat foarte incantata de ideea de a mai lucra cu scotianul, datorita faptului ca se inteleg atat de bine.

Calvin Harris se afla in plin proces de promovare al albumului Motion, dupa ce in vara a reusit sa domine toate playlisturile cu single-ul Summer. Intre timp a lansat Blame, un super featuring cu John Newman, insa nu a stat prea mult pe ganduri si a venit cu alte doua noi clipuri – Slow Acid si Open Wide.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com