Calvin Harris ft. John Newman – Blame (Lyric video)

Calvin Harris ft. John Newman – Blame

“Blame” este noul single Calvin Harris și John Newman, ce se se anunță a fi unul dintre hiturile acestei toamne. 

După “Summer“, o piesă devenită hit al verii 2014, Calvin Harris revine în sezonul de toamnă cu un featuring sonor. DJ-ul va lansa pe 7 septembrie videoclipul noului single “Blame“, înregistrat împreună cu John Newman, unul dintre artiștii noului val pop-soul.

John Newman, la doar 24 de ani, are deja un album și un single pe primul loc în topurile din UK. Discul “Tribute” și hitul “Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

Anul acesta, John Newman a concertat în premieră la București, în cadrul festivalului Summer Well. Aici puteți ”răsfoi” galeria de poze de la concert.

Calvin Harris a câștigat anul trecut peste 30 de milioane de lire sterline. Dj-ul a dominat topurile cu hiturile sale, dintre care amintim “We Found Love“, o colaborare cu Rihanna. A susținut în 2012 peste 100 de show-uri live, iar onorariul său pe concert s-a învârtit în jurul sumei de 130.000 de lire sterline. Într-un interviu pentru revista Forbes, Harris a declarat că succesul său se datorează popularității incredibile de care are parte muzica dance în ultimii 3 ani. Modest, DJ-ul a precizat că s-a întâmplat pur și simplu să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com