Calvin Harris ft. John Newman – Blame (Videoclip)

Calvin Harris ft. John Newman – Blame

Calvin Harris și John Newman pozează în victime ale inexplicabilului efect al nopții în videoclipul noului single “Blame”. Filmat în regia lui Emil Nava, clipul abundă în femei frumoase, ce apar și dispar ”ca prin farmec”.

După “Summer“, o piesă devenită hit al verii 2014, Calvin Harris revine în sezonul de toamnă cu un featuring sonor. “Blame” , interpretat alături de John Newman, este un nou single aflat deja pe drumul cel bun, spre fruntea clasamentelor.

John Newman, la doar 24 de ani, are deja un album și un single pe primul loc în topurile din UK. Discul “Tribute” și hitul “Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

Anul acesta, John Newman a concertat în premieră la București, în cadrul festivalului Summer Well. Aici puteți ”răsfoi” galeria de poze de la concert.

Calvin Harris a câștigat anul trecut peste 30 de milioane de lire sterline. Dj-ul a dominat topurile cu hiturile sale, dintre care amintim “We Found Love“, o colaborare cu Rihanna. A susținut în 2012 peste 100 de show-uri live, iar onorariul său pe concert s-a învârtit în jurul sumei de 130.000 de lire sterline. Într-un interviu pentru revista Forbes, Harris a declarat că succesul său se datorează popularității incredibile de care are parte muzica dance în ultimii 3 ani. Modest, DJ-ul a precizat că s-a întâmplat pur și simplu să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit.

Sursa infoMusic

One Response to Calvin Harris ft. John Newman – Blame (Videoclip)

  1. […] dupa ce in vara a reusit sa domine toate playlisturile cu single-ul Summer. Intre timp a lansat Blame, un super featuring cu John Newman, insa nu a stat prea mult pe ganduri si a venit cu alte doua noi […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com