Calvin Harris – Slow Acid (Videoclip)

Calvin Harris – Slow Acid

DJ-ul scoțian Calvin Harris a dezvăluit videoclipul noului single “Slow Acid”. Cu un sound amplificat de contextul SF al clipului, melodia oferă ascultătorilor o nouă perspectivă asupra compozițiilor de pe albumul ”Motion”. Regizorul videoclipului “Slow Acid” este Emil Nava.

“Slow Acid“ este noul single extras de pe albumul “Motion“, cel de-al 4-lea disc Calvin Harris. Albumul DJ-ului include hitul verii 2014, “Summer“, precum și colaborări sonore cu artiști precum John Newman, Hurts, Ellie Goulding, Gwen Stefani, Haim și Big Sean. Materialul va fi lansat pe piață pe 31 octombrie sub egida Columbia Records.

Tracklist Calvin Harris – ”Motion”

“Faith”
“Under Control” (with Alesso featuring Hurts)
“Blame” (featuring John Newman)
“Love Now” (featuring All About She)
“Slow Acid”
“Outside” (featuring Ellie Goulding)
“It Was You” (with Firebeatz)
“Summer”
“Overdrive” (with Ummet Ozcan)
“Ecstasy” (featuring Hurts)
“Pray to God” (featuring Haim)
“Open Wide” (featuring Big Sean)
“Together” (featuring Gwen Stefani)
“Burnin’” (with R3hab)
“Dollar Signs” (featuring Tinashe)

Calvin Harris a câștigat anul trecut peste 30 de milioane de lire sterline. Dj-ul a dominat topurile cu hiturile sale, dintre care amintim “We Found Love“, o colaborare cu Rihanna. A susținut în 2012 peste 100 de show-uri live, iar onorariul său pe concert s-a învârtit în jurul sumei de 130.000 de lire sterline. Într-un interviu pentru revista Forbes, Harris a declarat că succesul său se datorează popularității incredibile de care are parte muzica dance în ultimii 3 ani. Modest, DJ-ul a precizat că s-a întâmplat pur și simplu să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com