Carrie Underwood & Miranda Lambert – Somethin’ Bad (Videoclip)

Carrie Underwood & Miranda Lambert – Somethin’ Bad

Doua dintre cele mai tari cantarete ale muzicii country, Carrie Underwood si Miranda Lambert, si-au unit fortele pentru o super colaborare, iar acum lanseaza un videoclip pe masura – Something Bad. Ce poate fi rau cand doua blonde sexy se intalnesc?

Miranda Lambert si Carrie Underwood se transforma in fete rele pentru videoclipul Something Bad, care ia forma unui trailer pentru film. Cele doua blonde sparg banci si fura bijuterii, joaca poker cu mafia, arunca in aer cladiri, iar in restul timpului se plimba pe motociclete. Totul se termina insa cand ajung la politie pentru o serie de mug-shots foarte hot.

Duetul celor doua a avut premiera la Billboard Music Awards, unde a strans o multime de comentarii si a primit foarte multe reactii. Carrie Underwood este castigatoarea editiei cu numarul patru a emisiunii American Idol, cea care i-a dat pe Adam Lambert si Kelly Clarkson. A atras atentia foarte repede, fiind apreciata atat pentru piesele sale cat si pentru voce, Miranda Lambert spunand ca a fost usor intimidata de ideea de a canta alaturi de Underwood.

Miranda Lambert e o alta artista apreciata, cu un stil diferit de Carrie Underwood, casatorita cu juratul The Voice, Blake Shelton. Chiar daca la noi muzica country nu a ajuns deloc, iar singurul artist care mai e difuzat uneori e Taylor Swift, in SUA este o industrie care aduce milioane de dolari. Artistii country au turnee care produc mai multi bani decat unii dintre artistii pop consacrati. Pana si Shakira a inteles acest lucru si a facut o piesa alaturi de Blaje Shelton, Medicine, inclusa pe cel mai nou album al columbiencei.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com