Cheryl Cole ft. Tinie Tempah – Crazy Stupid Love (Lyric video)

Cheryl Cole a gasit reteta castigatoare cu Crazy Stupid Love si cu ajutorul lui Tinie Tempah! Noul single al artistei suna ca un SMASH HIT de la prima ascultare!

Inafara de revenirea lui Adele, Cheryl Cole este a doua cea mai asteptata prezenta muzicala britanica a anului si nu e pentru ca piesele lui schimba topurile ci pentru ca aparitiile sale sunt memorabile de fiecare data.

Pentru primul single de pe al patrulea album solo al cantaretei din Girls Aloud, Cheryl, considerata una din cele mai frumoase femei din lume, a pregatit “Crazy Stupid Love”, o colaborare cu Tinie Tempah.

Sound-ul este inspirat de hiturile recente ale lui Jason Derulo si suna ca un SMASH HIT de la prima ascultare. Are un hook incredibil, creste treptat pana la refren, este dansabil, are saxofoane si o voce calda.

Cheryl Cole a anuntat in aceasta dimineata ca noul ei album va fi lansat undeva in iarna 2014-2015 insa pana atunci isi va incanta fanele… si fanii cu un parfum special pe care il va lansa in luna iunie. Intre timp, ea va juca din nou rolul care a consacrat-o in ochii britanicilor: jurat si mentor la X Factor UK alaturi de Simon Cowell.

Cel mai recent hit lansat de Cheryl Cole a fost “Call my name“, fiind primul single extras de pe albumul “A million lights” din 2012. Materialul a mai avut si alte single-uri: “Under the sun”, “Ghetto Baby” insa piesa produsa de Calvin Harris a ramas singurul no.1 de pe CD.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com