Cheryl – Goodbye Means Hello (Audio)

Cheryl – Goodbye Means Hello

Cu cat se apropie data lansarii noului album, cu atat mai multe piese de pe Only Human putem asculta. Astazi, Cheryl ne ofera Goodbye Means Hello, o piesa pe care a scris-o alaturi de fosta ei colega de la Girls Aloud, Nicola Roberts.

Piesa e o balada simpla despre cum relatia in care se afla nu e deloc constanta, iar fiecare goodbye devine hello. E inca un track din cele 15 pe care le include cel de-ala patrulea material de studio al cantaretei britanice.

Pana acum, Cheryl a reusit sa atraga atentia asupra noului ei disc si faptul ca se afla in juriul de la X Factor a ajutat-o pe partea de promovare. Astfel, primul single lansat de pe Only Human, Crazy Stupid Love a ajuns pe prima pozitie in clasamentul de specialitate, fiind cel de-al patrulea single consecutiv care atinge aceasta pozitie. Al doilea single a fost lansat oficial pe 2 noiembrie, insa clipul pentru I Don’t Care a aparut ceva mai devreme si deja a inceput sa fie difuzat pe canalale de specialitate. Intre timp, Cheryl a venit si cu piesa care da titlul albumului dar si cu Stars, o piesa mai pozitiva decat Goodbye Means Hello.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com