Cheryl – Stars (Audio)

Cheryl – Stars

Cheryl ofera fanilor o alta piesa de pe noul ei album, Only Human. Stars e un track cu influente dance, versuri cu mesaj pozitiv si un refren catchy.

Noul album semnat de Cheryl Cole va aparea pe 10 noiembrie, asa ca pana atunci probabil vor tot aparea piese de pe Only Human, ca parte a promovarii discului. Pana acum, Cheryl s-a descurcat destul de bine, a ajuns pe locul 1 in topurile de specialitate din Marea Britanie cu primul single, Crazy Stupid Love, iar cu I Don’t Care a reusit sa cucereasca iTunes.

Cantareata continua seria de showuri de promovare a noului album, iar in weekend a urcat pe scena X Factor pentru a canta noul single I Don’t Care, iar cum s-a descurcat vedeti aici. Intre timp, a mai lansat piesa care da titlul albumului si a facut si un moment live & acustic pentru aceasta, alaturi de un cover dupa Beyonce si TLC.

Sursa Urban

One Response to Cheryl – Stars (Audio)

  1. […] canalale de specialitate. Intre timp, Cheryl a venit si cu piesa care da titlul albumului dar si cu Stars, o piesa mai pozitiva decat Goodbye Means […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com