Chris Brown feat. Usher & Rick Ross – New Flame (Explicit Version) -Videoclip-

Chris Brown feat. Usher & Rick Ross – New Flame

Chris Brown ii ia pe Usher si Rick Ross in cel mai nou clip al sau, New Flame, din care nu lipsesc sincroanele, imbracaminte alba si fetele frumoase. Cu un X mare in flacari, cantaretul isi promoveaza cel mai nou album de studio.

X va aparea in curand, dupa indelungi amanari si momente in care artistul a stat mai mult pe la inchisoare si sala de judecata decat in studioul de inregistrari. Costumele albe, decorul la fel de alb si cerul senin sunt cadrele pentru clipul de imagine al cantaretului R&B, care pe final ofera cateva scheme de dans.

Albumul X va aparea oficial pe 16 septembrie, dupa ce trebuia sa fie lansat inca de acum doua veri, iar Chris BRown a dat vina inclusiv pe management pentru faptul ca discul nu apare la timp, acuzand fostul impresar de sabotaj. Primul single de atunci a fost Fine China, o piesa buna si un videoclip inspirat din cele ale lui Michael Jackson, urmat apoi de un featuring cu Nicki Minaj – Love More. Acum il tot ascultam la radio cu Loyal, un track care chiar a reusit sa prinda.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com