Chris Brown ft. Ariana Grande – Don’t Be Gone Too Long (Videoclip)

Chris Brown ft. Ariana Grande – Don’t Be Gone Too Long

Chris Brown si Ariana Grande traiesc o poveste de dragoste interzisa in cel mai nou clip al cantaretului. Don’t Be Gone Too Long e filmat intr-un decor medieval, cu cavaleri, inchisori subterane si un Breezy care scapa pentru a se intalni cu Ari.

Clipul cu tenta medievala, cavaleri cu puteri malefice, momente de dans si balet a fost regizat chiar de Chris Brown si ar fi trebuit sa apara de ceva vreme, insa lansarea acestuia a fost amanata din cauza pedepsei cu inchisoarea pe care Breezy a trebuit sa o execute.

Haideti sa vedem mai jos daca Ariana si Chris au parte de un final fericit.

Don’t Be Gone Too Long e o piesa inclusa pe cel mai recent album lansat de Chris Brown, X. Discul a fost indelung amanat, prima single fiind lansat in urma cu multa vreme si chiar descurcandu-se bine in topuri, Fine China a urcat pana pe locul 31 in Hot 100 si pana pe 3 in R&B Songs.

Cel mai nou single promovat de Breezy e X, si l-am putut vedea live la Jimmy Fallon, unde a demonstrat ca stie sa si cante, nu doar sa danseze, asa cum face in clipul pentru New Flame, featuring-ul sau cu Usher.

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com