Chris Brown & Trey Songz – Tuesday / Made Me (Remixuri) -Audio-

Chris Brown & Trey Songz – Tuesday / Made Me

Pentru ca maine se lanseaza noului lui album de studio, Chris Brown vine cu doua piese care sa mai tina fanii in priza. Tuesday si Made Me sunt remixurile realizate alaturi de colegul Trey Songz.

Tuesday apartine in original lui iLoveMakonnen, iar baietii vin cu versiunile lor la care mai adauga versuri despre mers in club. Madee Me e o piesa lansata de Snootie Wild & K Camp care se transforma in cu totul altceva in interpretarea celor doi cantareti care au anuntat ca vor pleca in turneu impreuna, dar despre care inca nu au oferit prea multe detalii.

In final, dupa indelungi amanari, Chris Brown lanseaza albumul X, iar astazi am avut parte si un nou videoclip, regizat chiar de el. Don’t Be Gone Too Long e o colaborare care ar fi trebuit promovata inca de la inceputul anului, dar pentru ca Breezy a ajuns la inchisoare, s-a renuntat la idee. In schimb, a promovat Loyal si mai recent New Flame. Cel mai recent single al cantaretului e chiar piesa X, despre care unii spun ca ar fi dedicata Rihannei.

Chris Brown & Trey Songz – Tuesday (Remix)

Chris Brown & Trey Songz – Made me (Remix)

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com