Cleopatra Stratan, copilul-minune al muzicii romanesti, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara si a primit PERMISIUNEA TATALUI pentru a-si indeplini O DORINTA ARZATOARE

La sapte ani de cand a uimit milioane de oameni din intreaga lume prin succesul “Ghita”, si a intrat de sase ori in cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan pleaca in primul sau turneu, in afara tarii.

Pe 5 Ianuarie, cea asemuita cu copilul minune al Hollywood-ului- Shirley Temple, va deschide seria concertelor in Statele Unite, la Chicago, la ”Little Bucharest”.

Deplasarea sa este o premiera caci parintii micutei de 11 ani au protejat-o ani la rand de astfel de evenimente. Ba chiar au refuzat o caruta de bani de la o importanta casa de discuri din Japonia, loc unde, la vremea respectiva, ”Ghita” a creeat o isterie. In culmea celebritatii ficei sale, Pavel Stratan a preferat sa nu forteze maturizarea micutei si, mai presus de bani si faima a ales sa se intoarca, alaturi de  intreaga familie, la Chisinau, loc unde Cleopatra sa duca o viata normala pentru un copil de varsta sa, departe de celebritate. Intre timp, Cleopatra a crescut si familia Stratan a decis sa se mute din nou la Bucuresti si sa o lase sa concerteze in afara tarii, mai ales ca aceasta era o dorinta mai veche a micutei artiste.

Citeste tot articolul AICI

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com