Coldplay & Cat Power – Wish I Was Here (Audio)

Coldplay & Cat Power – Wish I Was Here

Coldplay a colaborat cu Cat Power pentru soundtrack-ul filmului “Wish I Were Here”, în regia lui Zach Braff. Piesa ce poartă numele peliculei a fost compusă de Chris Martin, lui aparținându-i ideea de a implica Cat Power în acest proiect.

Zack Braff a fost întotdeauna atent la alegerile pe care le-a făcut în materie de muzică pentru film, coloana sonoră având un rol important în promovarea producțiilor sale. Pentru noua peliculă “Wish I Was Here“, acesta l-a “recrutat” pe Chris Martin, care la rândul său a apelat la colegii săi din trupa Coldplay pentru producție. Când piesa a fost finalizată, Chris a avut ideea “genială” ca melodia să fie interpretată de către o voce feminină.

“Lui Chris i-a venit ideea de a alege o voce feminină pentru piesă. Mi s-a părut o idee genială, pentru că unul dintre aspectele prezentate în film este acela al femeii puternice (personajul interpretat de Kate Hudson) care devine capul familiei. Când am început să discutăm despre asta, amândoi am spus, aproape simultan, Cat Power. Am vorbit apoi cu Chan Marshall (aka Cat Power), ne-am întâlnit și s-a creat o conexiune spontană”, a povestit Zack Braff pentru NPR.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com