Coldplay – All Your Friends (Videoclip)

Coldplay – All Your Friends

Coldplay a lansat un videoclip în memoria tuturor celor care au luptat în Primul Război Mondial. Piesa pe fundalul căreia sunt derulate secvențe de arhivă din război se numește ”All Your Friends” și este extrasă de pe varianta deluxe a albumului ”Ghost Stories”.

“All Your Friends” este noul single Coldplay, prin care formația britanică reamintește publicului de eroii Primului Război Mondial. Piesa este extrasă de pe ediția deluxe a discului “Ghost Stories“, primul material semnat Coldplay de la aclamatul “Mylo Xyloto“” din 2011. “Ghost Stories“ a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic abia în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea iar cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” a înregistrat vânzări de este 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com