Coldplay – A Sky Full Of Stars (Audio)

Coldplay a lansat melodia “A Sky Full Of Stars”.

Coldplay continuă promovarea noului album “Ghost Stories” prin lansarea single-ului “A Sky Full Of Stars”. Cel de-al șaselea disc al britanicilor va putea fi achiziționat începând cu data de 19 mai.

Coldplay a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul “Ghost Stories“. Piesa se numește“A Sky Full Of Stars” și este produsă în colaborare cu Avicii.

Recent, Coldplay a lansat videoclipul primului single oficial.”Magic” i-a oferit lui Chris Martin oportunitatea de a levita și de a-și exersa “trucurile” cu Ziyi Zhang, actrița din “Crouching Tiger” și “Hidden Dragon”.

Noul album “Ghost Stories” va fi lansat pe 19 mai sub egida Parlophone Records. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist “Ghost Stories” 

 1. ‘Always In My Head’
 2. Magic
 3. ‘Ink’
 4. ‘True Love’
 5. Midnight
 6. ‘Another’s Arms’
 7. Oceans
 8. ‘A Sky Full Of Stars’
 9. ‘O’

Formația înființată în 1996 a debut discografic abia în 2000, cu albumul “Parachutes”. De-a lungul carierei a obținut 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” datează din 2011, comercializându-se în peste 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

 

Sursa infoMusic

One Response to Coldplay – A Sky Full Of Stars (Audio)

 1. Anonymous says:

  a lansat videoclipul noului single A Sky Full Of Stars. Filmat în Sidney, Australia, clipul este unul energic și plin de culoare, în ton cu

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com