Coldplay – A Sky Full Of Stars (Beat Service Proglifting Bootleg Remix) -Audio-

Trupa Coldplay si-a lansat de curand cel de-al treilea single de pe noul album “Ghost Stories”. Piesa se numeste “A Sky Full Of Stars” si primeste un remix exceptional de la lituanianul Beat Service.

Despre Coldplay si noul lor album am tot vorbit in ultima perioada. E scurt, dar consistent si de calitate! Pentru ca ne aflam in plina expansiune a muzicii electronice, atat in Europa, dar mai ales in Statele Unite ale Americii, azi va prezentam un remix pentru “A Sky Full Of Stars“, realizat de unul dintre numele la moda in muzica trance: Beat Service.

Daca v-ati intrebat de ce este atat de dancy “A Sky Full Of Stars”, ne referim la varianta de single, ei bine, aflati ca a fost produsa in colaborare cu Avicii. Totusi, nu este atat de dance incat sa incapa in seturile DJ-ilor, asa ca Beat Service i-a oferit un tratament energic, pastrand totodata atmosfera de vis a originalului.

Si acea linie melodica ce a fost compusa de Avicii… ce bine suna pe sound-ul pe care Beat Service il realizeaza in studio-ul sau! Ne-a cucerit! Si pe noi, si pe Above & Beyond, Ferry Corsten, W&W, Super8 & Tab, Markus Schulz si multe alte nume mari din zona electronica.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com