Coldplay – A Sky Full Of Stars (Videoclip)

Coldplay a lansat videoclipul noului single “A Sky Full Of Stars“. Filmat în Sidney, Australia, clipul este unul energic și plin de culoare, în ton cu ritmul melodiei. Piesa este extrasă de pe albumul “Ghost Stories”, ce a debutat pe primul loc în topurile din America, Marea Britanie, Australia.

Coldplay a lansat videoclipul noului single “A Sky Full Of Stars“. Piesa extrasă de pe albumul “Ghost Stories” este compusă și produsă de membrii formației în colaborare cu Paul Epworth, Daniel Green, Rik Simpson și Tim Bergling. Lansată în mai 2014, melodia a debutat pe prima poziție în topul US Hot Rock Songs, fiind primul single Coldplay ce încorporează un sound dance.

“Sincer vorbind, are mai mult sound-ul unei piese lansate de Zedd sau Avicii decât a uneia semnate de Coldplay, dar este cea mai pozitivă și plină de energie melodie de pe noul album”, a comentat Carl Williott de la Idolator.

“Ghost Stories” conține 9 piese și este primul disc semnat Coldplay de la mult aclamatul “Mylo Xyloto“” din 2011. Albumul a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com