Concert Bonnie Tyler si Smokie in Bucuresti

Celebrii Bonnie Tyler și Smokie vin in Bucuresti.

Cantareata Bonnie Tyler si trupa Smokie, vor concerta in data de 14 Octombrie 2014 la Sala Polivalenta din Bucuresti, concert ce va dura peste 3 ore.

Despre muzica anilor ’70- ’80 se spune ca face parte din “perioada de aur a muzicii universale”, fiind cautata si in ziua azi iar International Best Project lanseaza in Romania un nou concept de concerte, menit sa le ofere iubitorilor de show-uri live seri muzicale de neuitat.

Bonnie Tyler este numita “Prima doamna a muzicii rock internationale” si are vanzari de peste 100 de milioane de copii ale melodiilor lansate in intreaga lume.

Multi dintre noi si-o amintesc datorita unor melodii ca: “It’s A Heartache”,  ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody” iar mai jos puteti asculta “I need a Hero

 

 

Trupa englezeasca Smokie are de asemenea hituri ca: “If You Think You Know How to Love Me“, “Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me“, “Lay Back in the Arms of Someone” iar poate cel mai cunoscut dintre ele  fiind “Living Next Door to Alice” pe care vi-l prezentam mai jos.

Preturile biletelor pentru concertele Bonnie Tyler si Smokie de la Sala Polivalenta variaza in functie de categoria de loc si pot fi achizitionate de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Libraria Eminescu, si online prin www.vreabilet.ro.

VIP – 255 RON
Cat.I- 225 RON
Cat.II – 195 RON
Cat.III – 175 RON
Cat IV – 125 RON

smokie bonnie tyler

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com