Conchita Wurst – Heroes (Videoclip)

Conchita Wurst – Heroes

Conchita Wurst surprinde din nou intr-un mod pozitiv cu cel mai tare filmulet de pana acum, unul in care mizeaza pe mesajul social, pe emotie si pe oprirea violentei si agresivitatii, pe umanizare si dezumanizare.

“Heroes” este primul single lansat de Conchita Wurst dupa ce a castigat finala Eurovision 2015 si a facut un turneu urias prin toata Europa in care a promovat femeia cu barba si mesaje de toleranta, ajungand in fata membrilor Parlamentului European sau Natiunilor Unite.

Conchita surprinde cu un videoclip regizat de Clemens Purner si ataca violenta propagata de Rusia si Ucraina in ultimul an si conflictele agresive din intreaga lume, reusind, numai in videoclip, sa faca armele si conflictele sa dispara.

Atat piesa cat si videoclipul merg pe un trend de minimalist, pe lucruri simple incarcate emotional. Vezi mai jos ce efect are transformarea Conchitei intr-un inger!

Recent, Conchita a urcat pe aceeasi scena cu One Direction in cel mai urmarit show german de sambata seara, a defilat pe podium pentru Jean Paul Gaultier si i-a inchis showul cu o aparitie controversata si s-a lasat pozata si de Karl Lagerfeld alaturi de o femeie insarcinata!

Ce parere ai de transformarea Conchitei si a faptului ca foloseste un look scandalos pentru a promova mesaje de pace, respect, iubire si toleranta? Crezi ca ar reusi sa faca asta si fara look-ul excentric?

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com