Corina – Autobronzant (Videoclip)

Urmărește noul videoclip sexy pentru singleul “Autobronzant” lansat de Corina. Piesa compusă de Studio 47 (Shift) și DeMoga Music vizează clasamentele muzicale comerciale ale verii 2014.

corina-autobronzant

Corina se transformă într-o veritabilă bombă sexy în videoclipul piesei “Autobronzant”, vizând cucerirea topurile muzicale ale verii. După ce și-a etalat corpul într-o ședință foto pentru promovarea noului single, Corina continuă în aceeași manieră sexy și în videoclip. Poartă ținute sumare, afișează o imagine de “surfer princess” și se transformă într-o jucătoare sexy de rugby.

Videoclipul surprinde atmosfera unui meci de beach-rugby de la malul mării. Imaginile colorate și vesele redau energia incredibilă a plajelor braziliene. Pentru un plus de senzualitate, Corina a optat și pentru o schimbare de look, uimindu-și fanii cu părul lung, blond, cu șuvițe deschise de soare și ondulate de apa sărată a mării.

Clipul este regizat de Radu Aldea, fiind realizat după un concept ANTZ. Piesa “Autobronzant” este compusă de Studio 47 (Shift) împreună cu DeMoga Music.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com