CRBL lanseaza primul sau album (Videoclip)

CRBL lanseaza primul sau album, “Ce-avem noi aici”, un material ce va include hiturile pe care le-a lansat pana acum, dar si cateva piese noi. Discul va aparea luni, 23 decembrie, si e deja disponibil la precomanda pe iTunes.

CRBL a pus la dispozitie pe siteul sau oficial si un teaser cu toate piesele incluse pe primul sau material solo. Dupa ce fostul sau coleg de trupa, Smiley, a lansat recent albumul Acasa, CRBL a urmat exemplu, iar tracklistul il gasiti mai jos.

1. 1998
2. KBoom feat. Helen
3. Romanu N-Are Noroc
4. Crezi ca ma stii
5. Hey Mama
6. Petre feat. Adda
7. Toata Tara feat. Ruby
8. Ca la Bombardamente feat. raku si Adda
9. Teme-te! (T.M.T)
10. Mega Petre feat. Adda (remix Petre)
11. Toata Tara feat. Ruby (remix)
12. Scrisoare pentru Mosu’
13. Romania Nu-i Jucaria Ta
14. Bine Boss (Outro)

“E plin de albume. Lume, lume! Iata ca a sosit momentul sa punem toate single-urile intr-un singur loc, sa nu se piarda niciodata. Sunt parti din mine si din viata mea, dar in care se poate regasi oricine. Va multumesc tuturor pentru sustinere, fara a uita echipele Dice Music Production, Black Film si Cat Music pentru contributia lor la acest material. Abia astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre celelalte surprize de pe album”, declara CRBL.

Pentru albumul intitulat sugestiv “Ce-avem noi aici?”!, celebrul vers din hitul Petre, CRBL a colaborat cu HaHaHa Production, DeMoga Music si Dice Music Production alaturi de Cat Music.

 

Vizioneaza videoclipul “Romania nu-i jucaria ta” :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com