Cristi Minculescu & Nutu Olteanu – Vom veni (Ne-am intors) -Audio-

Cristi Minculescu, fostul solist Iris, si chitaristul Nutu Olteanu au lansat piesa “Vom Veni”. Single-ul este inregistrat alaturi de basistul Ken Sundberg si bateristul Anders Diephuis.

“Vom Veni” va fi inclusa pe viitorul material discografic la care cei 2 lucreaza. Se pare ca pana in prezent au fost compuse 6 piese insa artistii doresc mai multe melodii dar distanța dintre ei face ca procesul sa fie unul greoi. Nutu Olteanu traieste in Suedia in timp ce Cristi Minculescus-a stabilit in Germania.

În toamna anului 2012, vocea care a dat marca inconfundabilă a IRIS-ului, Cristi Minculescu, a anunțat că părăsește definitiv grupul alături de care a cunoscut consacrarea deplină. Acesta s-a stabilit împreună cu familia în Germania, la Regensburg, comunicând public în repetate rânduri că este vorba de o hotărâre definitivă. Fostul solist Iris a precizat însă că rămane deschis oricăror colaborări artistice și că va reveni în România ori de câte ori va fi solicitat să susțină concerte.

În Germania Cristi Minculescu a fondat trupa Lotus, alcătuită din muzicieni de diverse naționalități, alături de care a susținut un număr de peste 10 concerte în România și altele în Germania, țara unde își continuă activitatea muzicală.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com