Cristina Vasiu – Vara se poarta single (Lyric Video)

Cristina Vasiu – Vara se poarta single

Dupa feat-ul cu Mika Moupondo, pentru single-ul “Nu pot uita”, Cristina Vasiu schimba stilul muzical cu o piesa “racoritoare”, cu beat-uri reggae.

Piesa “Vara se poarta single” este compusa de catre Cristina, alaturi de Adrian Verzila, Deaconu Dan Andrei si Costache Daniel, iar lyric video-ul este realizat de catre Dan Paraschiv. Pentru noul single, artista ne dezvaluie si o noua imagine, mult mai provocatoare, pentru care a realizat un shooting la o piscina din Bucuresti, alaturi de fotograful Virgil Hritcu.

“Vara se poarta single este refrenul care mi-a sunat in minte intr-o dimineata, la prima ora. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma inregistrez si sa le trimit baietilor alaturi de care lucrez pe partea de productie muzicala. Versurile le-am compus foarte repede, alaturi de managerul meu, incercand sa punem in cuvinte experientele noastre. , pentru ca atat fetele, cat si baietii, vor sa se distreze, sa fie la mare, sa se bucure de plaja si de prieteni. E o piesa vesela cu un vibe bun, usor de fredonat, care sper sa-i insoteasca pe tineri in noptile de party”, povesteste Cristina Vasiu.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com