Daniel Lazar adauga o noua scena pe harta turneului indoor “Live & Loud”

Daniel Lazar adauga o noua scena pe harta turneului indoor “Live & Loud”

Sambata, 6 Decembrie, Daniel Lazar va canta alaturi de trupa sa in Beraria Bragadiru Bucuresti, intr-un nou episod al turneului indoor “Live & Loud”.

“Pentru ca vorbim o scena noua adaugata seriei “Live & Loud”, concertul de sambata din Beraria Germana Bragadiru va avea cateva coordonate schimbate. Distractia va ramane garantat aceeiasi si sunt convins ca totul se va transforma intr-o super petrecere. :)”

Daniel Lazar

Ca si in cazul celorlalte concerte “Live and Loud” este greu de banuit ce se va intampla fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul si acest lucru este valabil si pentru seria “Live & Loud”. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al trupei fiindca, in desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo J” in functie de starea de moment a lucrurilor.
Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de telefon 0737.500.150 si 0737.500.151 sau direct pe adresa de email [email protected] Mai multe detalii vor fi afisate pe www.beraria-bragadiru.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Parteneri: Urban.Ro, iConcert.Ro, IndustriaMuzicala.Ro, BestMusic.Ro, BestEvent.Ro, Musicology Publishing.
Adresa: Calea Rahovei nr.157
Telefon: 0737.500.150 / 0737.500.151
Email: [email protected]
Web: www.beraria-bragadiru.ro

Alte detalii si informatii puteti gasi si pe site-ul oficial al artistului (lazardaniel.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro)

[Live Sessions] Daniel Lazar – Sweet home Alabama:

Parazitii Featuring Daniel Lazar – Toate-s la fel:

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com