Daniel Lazar ia cu asalt Club Vault

Daniel Lazar ia cu asalt Club Vault, sambata, 28 februarie, intr-un nou concert din turneul indoor #LIVEANDLOUD

Dupa ce sambata a desfiintat complet granita dintre concert si petrecere in The Tube Bucuresti, Daniel Lazar are la dispozitie o saptamana pentru a pregati un nou episod, o noua seara memorabila. Pe 28 februarie adauga inca o scena pe harta turneului #LIVEANDLOUD, Club Vault. Concertul va incepe putin dupa miezul noptii insa intrarea se face incepand cu ora 23.00.

“Eu sunt gata alaturi de toata echipa mea pentru seara de sambata. Mai sunt doar detalii tehnice de rezolvat si de “perfectat” J cateva elemente noi ce vor fi adaugate conceptului de baza pentru ca totul sa fie impecabil. Sunt sigur ca experienta concertului de sambata din The Tube se va repeta la acelasi nivel, cel putin, in Vault pentru ca sunt convins ca vom intalni si acolo oameni frumosi, plini de viata si aceasta este pana la urma, tot ceea ce conteaza. J”

Ca si in cazul celorlalte concerte din turneul #LIVEANDLOUD este greu de banuit ce se va intampla si unde se poate ajunge pe 28 februarie in Vault. Distractia ramane singura constanta atunci cand Daniel este pe scena in rest totul fiind o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al al artistului. In desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la Depeche Mode pana la Muro Shavo J” in functie doar de starea de moment a lucrurilor.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0725.782.858 (07257VAULT). Mai multe detalii vor fi afisate pe Fb.Com/VByVault dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

 

daniel-lazar-vault-28-februarie

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com