Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Photographer Remix) -Audio-

Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Photographer Remix)

Deja catalogata de multi drept una dintre piesele acestui an, varianta remix a lui Photographer pentru urmatorul single Dash Berlin, “Shelter”, cantat de Roxanne Emery, a fost in sfarsit anuntata!

Extrasa de pe cel mai recent album al lui Dash Berlin, “We Are (part 1)”, trecut cu vederea de multi dintre tranceri pentru colaborarile EDM pe care le contine, “Shelter” promite sa fie piesa care va reaminti trancerilor ca Dash Berlin e un producator trance, insa numai atunci cand productiile sale sunt remixate de nume sclipitoare din zona uplifting ca Photographer. Trebuie sa auziti acest remix, piesa saptamanii in ultima editie a show-ului A State of Trance al lui Armin van Buuren!

In centrul single-ului “Shelter” se afla Roxanne Emery, cunoscuta nu pentru faptul ca e sora lui Gareth Emery, ci pentru hiturile trance pe care le-a cantat si compus de-a lungul ultimilor ani. Piese ca “A Day That Fades” (Cosmic Gate) sau “On Fire” (Luke Bond) vor ramane in memoria fanilor genului trance. De asemenea, Roxanne are piese pe noile albume lansate de Gareth Emery si Aly & Fila.

Ucraineanul Dmitry Chumak, cunoscut ca Photographer, este unul dintre artistii in care Armin van Buuren isi pune baza pentru mentinerea in viata a genului uplifting trance. I-am auzit piesele si la evenimentul Armada Night cu Aly & Fila, dar si recent, la Armin Only, cand Armin van Buuren a inclus in spectacolul de la Romexpo “Airport” si acest remix superb pentru piesa lui Dash Berlin.

Remixul lui Photographer pentru Shelter a fost desemnat “Tune of the week” in A State of Trance 690 si va aparea pe 8 decembrie, la Armind Recordings.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com