Days Of Confusion – Bloodstream (Videoclip)

Trupa Days Of Confusion a lansat videoclipul pentru melodia “Bloodstream“. In rolul principal feminin apare Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei si finalista in primul sezon al emisiunii “Romania Danseaza”, cunoscuta si pentru aparitiile in revista Playboy.

“Bloodstream” a fost creat si produs de TheCell, un studio de creatie independent. Clipul este filmat alb-negru si prezinta o relatie in implicarea afectiva a celor doi parteneri care este disproportionata. Piesa este un cover interpretat in stilul Days Of Confusion. Varianta originala apartine grupului britanic Stateless si apartine de zona trip-hop/lounge.

Videoclipul a fost inspirat in primul rand de versurile piesei, scrise cinematic, dar si de diferentele de intensitate ale partii de instrumental, cum sunt alternarile lent-rapid, calm-violent dintre strofe si refren. Practic, este vorba despre raporturile de dominare-supunere care apar in cazul unei relatii de iubire dintre un el si o ea, atunci cand nivelul de implicare afectiva este disproportionat; despre indiferenta, refulare, emasculare si alte emotii negative care apar intr-o relatie dezechilibrata. Si pentru ca scenariul capatase o nota de petrecere vampireasca, am ales sa ne ducem vizual intr-o zona alb-negru, cu contraste tari, de film noir, amintind pe alocuri de filmele cu Bela Lugosi – TheCell.

Vizioneaza mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com