Delia feat. Speak – A lu’ Mamaia (Videoclip)

Urmăriți videoclipul piesei “A lu’ Mamaia” – imnul stațiunii estivale în 2014. Delia și Speak au filmat în Mamaia, primarul Radu Mazăre nelipsind din clip.

Imnul Mamaia 2014 se numește “A lu’ Mamaia” fiind cântat de Delia feat. Speak. Colaborarea a fost pregătită în cadrul Ha Ha Ha Production, muzica fiind compusă de Smiley și Maxx Kissaru. Versurile piesei au fost puse pe rime de Smiley, Speak, DOC și Micu Dorian.

Videoclipul “A lu’ Mamaia” a fost realizat de Evil Twin Studios, în regia lui Spike cu Tudor Panduru D.O.P., fiind o coproducșie Cat Music și Ha Ha Ha Production. Primarul Constanței –Radu Mazăre nu putea lipsi din videoclipul imnului oficial Mamaia 2014. Pe lângă primar, la filmări au participat trupa Deliei și Cabron. Înregistrările au avut loc în stațiunea Mamaia și au durat 2 zile.

“A fost fun la filmările clipului. Am stat 2 zile în Mamaia și pe lângă orele de filmat am și savurat stațiunea. Am cântat, am dansat, m-am simțit ca în tabără alături de prieteni și oameni frumoși. Abia aștept să vina luni să îl lansăm!”, spunea Delia în așteptarea oficializării clipului.

“Mă bucur că am ajuns în etapa în care sunt cel mai nerăbdător! Acest proiect beneficiază de munca a câtorva zeci de oameni, toți super profesioniști și care au reușit să facă totul la un nivel superior. Abia aștept 2 iunie, să pot să vă arăt rezultatul final!”, a continuat entuziasmat Speak.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com