Demi Lovato – Nightingale (Videoclip)

Demi Lovato – Nightingale

Demi Lovato le-a facut fanilor un cadou de sarbatori si a lansat videoclipul pentru Nightingale, cel mai nou single lansat de pe cel de-al patrulea album de studio al cantaretei.

Nightingale e cel de-al cincilea single lansat de pe acest album si vine la jumatate de an de la ultimul single promovat, Really Don’t Care. Albumul a avut un debut foarte bun, cel mai bun din cariera ei de pana acum, ajungand pe locul 3 in Billboard 200. Videoclipul e realizat din cadre cu Demi Lovato pe scena, in spate, in culise, la intalnirile cu fanii si chiar la sala si cand se intalneste cu iubitul ei.

Primul single pe care Demi Lovato l-a lansat a fost Heart Attack si a aparut chiar la inceputul lui 2013 si a devenit rapid unul dintre cele mai bine vandute singleuri ale sale. Au urmat Made in the USA si si Neon LIghts, iar in luna mai a acestui an a venit cu Really Don’t Care, un featuring cu Cher Lloyd si un videoclip care a starnit ceva comentarii datorita faptului ca fost filmat in timpul unei parade gay. Recent, am ascultat-o alaturi de Olly Murs pe trackul Up, cel de-al doilea single lansat de britanic de pe albumul Never Been Better.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com