Diesel – Absolvent (Videoclip + Poze)

Diesel a lansat videoclipul melodiei “Absolvent“.

Trupa Diesel  a cantat live melodia “Absolvent“pe o scena amplasata în mijlocul peronului din statia de metrou Piata Unirii 1, iar clipul a fost proiectat pe ecranele din statie.

Calatorii au asistat la un concert live, primind drept suvenir cate o insigna de “absolvire” din partea membrilor trupei. Melodia a fost difuzata si in statiile Universitate si Eroilor, iar pe ecranele din toate statiile de metrou bucurestene au fost derulate secvente din videoclip.

“‘Absolvent’ este o piesa in care fiecare se regaseste usor. Ne schimbam cu totii, imperceptibil,  nu repede. Nu este nici bine, nici rau. E altfel. Pasii sunt aceiasi, doar drumul e diferit”, a spus Sorin Danescu, solistul trupei.

Diesel a hotarat sa lanseze noul videoclip la metrou pentru a incerca o rupere din rutina zilnica.

“De obicei, o statie de metrou dimineata este un mediu in care calatorii isi poarta pasii zi de zi catre locurile unde-si exercita rutina. Nu si in ziua de 26 Februarie, pentru ca atunci formatia Diesel, pe care o reprezint, isi propune sa aduca o mica evadare din acest ritual matinal. Speram ca prietenii nostri calatori sa rezoneze cu mesajul nostru”, declara Sorin Danescu inainte de lansare.

Trupa Diesel a luat fiinta in luna Iulie 2013, prin initiativa lui Sorin Danescu, cel care a infiintat si formatia Vita de Vie in urma cu 15 ani.  Artistul ii are alaturi pe Alex Lambrino (bass), Alex Georgescu (chitara) si Doru Diaconu (tobe).
Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea .

 

Diesel-Lansare-Absolvent4

Diesel-Lansare-Absolvent3

Diesel-Lansare-Absolvent2

Diesel-Lansare-Absolvent

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com