Directia 5 feat. Lidia Buble – Forever love (Videoclip)

Directia 5 feat. Lidia Buble – Forever love

Directia 5 si Lidia Buble ne duc in jurul lumii in videoclipul “Forever Love”. Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, iar piesa “Forever Love” este compusa de catre Marian Ionescu si versurile sunt scrise de catre Raluca Diana David.

„Forever Love este noul nostru single. Ne-am intalnit cu Lidia Buble, a fost dragoste la prima vedere. Am inregistrat acest cantec cu speranta ca o sa va placa si ne-a trecut prin cap sa-i facem un videoclip. Avem incredere ca acest cantec se va bucura de succes. Lidia i-a adus energie si multa frumusete”, declara Marian Ionescu, liderul trupei directia 5.

Single-ul este extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, pe care directia 5 il va lansa pe 31 octombrie la Sala Palatului, unde vor sustine un mega-concert, la care invitat special va fi Lidia Buble. Albumul “Rock’n Roll, Baby!” este al 24-lea material discografic lansat de catre directia 5 in cei peste 21 de ani de activitate muzicala.

La doar 21 de ani, Lidia Buble a cucerit topurile muzicale cu single-ul “Noi simtim la fel”, feat-ul cu Adrian Sina si este considerata una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com