Dj MaGnUm & Dj Lion feat. Ank Neacsu & J – Un Erou (Audio)

Dj MaGnUm & Dj Lion feat. Ank Neacsu & J – Un Erou

Dupa “Taste”, “Iti pare rau” si “I Remember” Dj Magnum si Dj Lion alaturi de Anca Neacsu (ex A.S.I.A.), lanseaza un al patrulea single: “Un Erou”.

De asemena pe piesa apare si “J”, un rapper din Bucuresti cunoscut in underground pentru concursurile de “Battle MC” pe care le castiga in urma cu ceva ani. In ultima vreme a colaborat cu What’s Up, Angeles si Stefan Lautaru la mai multe piese pe care le puteti regasi pe albumul sau, “Viata Mea”.

”Daca pana acum v-am obisnuit cu piese ritmate, de aceasta data noul nostru single ”Un Erou” este putin mai lent, dar de la care atat eu cat si intreaga echipa avem foarte mari asteptari, deoarece am primit de la majoritatea prietenilor care au ascultat aceasta piesa un feedback pozitiv. Sper sa va placa si voua. Va pup!” – a declarat Anca Neacsu.

Piesa este lansata de casa de discuri Voices Media, fiind compusa de cei doi Dj originari din Iasi, versurile apartinand Emanuelei Oancea, mixing-ul si mastering-ul fiind efectuat de Cristian Tarcea (Chris Thrace), iar artworkul poarta semnatura lugojeanului Catalin Cristea (Massy).

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com