Doddy feat. Adeline – Iti va fi dor (Audio)

Doddy feat. Adeline – Iti va fi dor

“Îți va fi dor” este noul single lansat de Doddy și Adeline și produs de Dorian Oswin în studioul Mango Records. Piesa are o puternică încărcătură emoțională, versurile vorbind despre retrăirea celor mai frumoase momente ale tinereții.

După succesul înregistrat cu single-ul “Bine Mersi“, lansat împreună cu Lora, Doddy a revenit cu o nouă piesa ce-i poartă semnătura, de aceasta data alături de Adeline, o voce puternică și expresivă. “Îți va fi dor” este o piesă nostalgică, ce face apel la amintiri din perioada copilăriei și adolescenței.

“Dorian Oswin a compus ideea “Îți va fi dor” în studioul Mango Records împreună cu Adeline, eu am venit cu o sugestie care a plăcut tuturor, am scris textul iar restul a venit de la sine. Ca în cazul fiecărei piese proprii, sper ca mesajul să “atingă” pe cât mai mulți dintre voi.” – Doddy

“E o plăcere și o onoare pentru mine să lucrez cu Doddy. Lucrurile s-au legat foarte bine, cum se întâmplă de obicei între MangoRecords și MusicExpertCompany. Ideea piesei a prins contur gândindu-ne la copilărie, la întâmplările pe care le-a trăit fiecare dintre noi, la momentele pe care nimeni nu le va putea uita vreodată.” – Adeline

Videoclipul noului single Doddy și Adeline, “Îți va fi dor“, va fi lansat în curând, artiștii pregătindu-se deja de filmări.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com