Doddy feat. Lora – Bine Mersi (Videoclip)

Doddy și Lora lansează videoclipul “Bine Mersi” pentru o piesă de vară cu ritmuri reggae. Single-ul este compus de Mahia Beldo și Doddy în studioul Scandalos Music. Urmărește noul videoclip “Bine Mersi” în articol.

Videoclipul “Bine Mersi” este unul plin de culoare, ce surprinde povestea de dragoste dintre cele două personaje interpretate de Doddy și Lora. La filmări au participat și alți colegi din gașca Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya și DJ Amy – DJ-ul lui Vescan.
Filmările au avut loc în cartierul rezidențial Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan și Claudiu Stan de la Vision Production.

“Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirată dintr-o întâmplare reală gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este ‘cireașa de pe tort’. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta”, a declarat Doddy.

Doddy a ajuns în atenția publicului în urma colaborărilor cu Puya (“Maidanez”, “Klandestin”), Mahia Beldo (“Diferit”) și Ana Baniciu (“Iubire sau Razboi“). Anul 2014 este sinonim cu lansarea “Bine Mersi“, alături de Lora, și a primului album din carieră, așteptat în toamnă.

“După colaborările cu Puya și Baboi, sunt foarte încântată de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentați rapperi din România. ‘Bine mersi’ este un single de vară, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, deși ploaia ne-a cam dat bătăi de cap. Am avut parte de culoare, energie și bună dispoziție, abia aștept să vedeți clipul“, a spus Lora.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com