Donk feat. Sarah JSun – Summer Feel (Lyrics video)

Donk, interpretul piesei Summer Feel, vine cu un stil fresh de vara, un cocktail de cuvinte, sentimente si un sound nebun! Piesa este in colaborare cu Sarah JSun, iar cei doi s-au gandit sa deschida sezonul estival cu o piesa facuta elegant sa transmita bunadispozitie!

“Summer Feel, este o piesa facuta sa uiti de griji si sa te amuzi de lucrurile simple din viata de zi cu zi, lucru pe care il putem intelege si din lyric video”, a declarat Donk

Piesa este compusa si produsa de Donk impreuna cu Mircea Prusan, ascultati mai departe.

Donk s-a remarcat prin simplitate si perseverenta, acesta planuieste sa mai lanseze cel putin … pana la sfarsitul verii si in acelasi isi incepe si Campania de promovare a noului single “Summer Feel” , care va fi plina de mister si senzatii tari!

“Am vrut sa accentuez senzatia de relaxare si buna dispozitie a piesei prin acest lyrics video, asa ca am fost natural, fara fite, asa cum trebuie sa fim in fiecare zi. Piesa este una de suflet pentru mine, ma relaxeaza de fiecare data cand o cant, imi trezeste un sentiment de bucurie si libertate. Sper sa reusesc sa va transmit si voua aceasta senzatie”, continua Donk.

 

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com