Dorian Popa – Pe placul tau (Audio)

Dorian Popa – Pe placul tau

Dorian Popa, fost membru al trupei Lala Band, a lansat cel de-al doilea single din carieră, “Pe placul tău”. Piesa este compusă de Mihai Boldea (Mahia Beldo) și Claudiu Polk (Doddy).

“Pe placul tău” este produsă în studiourile Scandalos Music/Musicexpert Company pentru MediaPro Music.

“Acest al doilea single arată maturizarea mea pe plan muzical. Sper să fie pe placul tuturor celor care o ascultă și să adune cât mai multe vizualizari”, a spus Dorian.

Dacă prin versurile piesei de debut solo, “Cât trei“, Dorian își sfătuia fanii să trăiască viața din plin, artistul are acum un nou mesaj, adresat în principal bărbaților:

“Mesajul noii mele piese este să faci pe plac femeii de lângă tine, dar să rămâi barbat! Pe scurt, să ai grijă să o faci fericită, dar să nu uiți nici de lucrurile care te fac pe tine fericit”, a spus tânărul cântăreț.

Dorian Popa nu este singurul artist din grupul Lala Band care și-a îndreptat atenția către o carieră solo. Recent Criss și Vlad, care în prezent formează trupa One, au lansat cel de-al 4-lea single din carieră, “Superstare“. Piesa este compusă special pentru sezonul de vară și reprezintă prima colaborare a trupei ONE cu DeMoga Music: este compusă de Ionut Vasilache, Marius Moga și Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de Adda, What’s Up și Shift. Criss si Vlad vor pleca într-o vacanță în Grecia, unde vor filma și un videoclip pentru noul single “Superstare“.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com