DoubleV – The Gate (Audio)

DoubleV – The Gate

Se inmulteste numarul vorbitorilor de limba romana pe scena trance mondiala! Dupa Andrew Rayel si Antony Waldhorn, e randul unui alt nume din Republica Moldova sa straluceasca. Vorbim despre duo-ul DoubleV care tocmai si-a anuntat noul single: “The Gate”.

DoubleV este un duo progressive trance/house din Republica Moldova format in 2010 din Vasile Gavril si Vadim Angan. Vasile, Vadim, acum v-ati prins de ce si-au ales DoubleV, nu? Au remixat in acesti ani nume mari din muzica trance (Tiesto, Paul van Dyk, Roger Shah etc.), iar in momentul de fata isi lanseaza productiile la cele mai importante case de discuri, Armada Music si Black Hole Recordings.

Al treilea release marca DoubleV la IHU Records (imprint al Armada Music gestionat de Antillas) este single-ul instrumental “The Gate”. E foarte trancy pe breakdown si va invitam sa il ascultati!

Nu e prima data cand vorbim de moldovenii de la DoubleV. In vara v-am prezentat colaborarea cu Viky Red, “Endless Dance”. “The Gate” urmeaza sa fie lansata pe 17 noiembrie si este o piesa tech trance capabila sa mangaie difuzoarele cu linia sa de bass pronuntata. I-a atras atentia si lui Armin van Buuren, care a inclus-o in cel mai recent show radio al sau, A State of Trance 687.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com