Drake – Days in the East (Audio)

Drake a lansat melodia “Days in the East“.

Melodia “Days in the East” pare a fi o poveste despre persoana cu care Drake isi imparte viata amoroasa.

La inceputul melodiei, Drake se intreaba, de ce oare femeia cu care este in prezent, il chestioneaza in legatura cu alte femei. In acest context poate fi vorba despre orice femeie insa daca ascultam melodia cu atentie putem sa auzim si parti vocale care fac parte din melodia “Stay” a cantaretei Rihanna (“I threw my hands in the air and said show me something,”). Alt indiciu ar fi faptul ca ambii au fost vazuti atat in Amsterdam cat si in Londra iar o parte din melodie zice : “Take a flight here, pop a Xan for the boy/Waking up in Amsterdam with the boy.”

In ultima perioada tabloidele au scris despre cei doi artisti cum ca ar avea o relatie amoroasa, artistii petrecand foarte mult timp impreuna in Europa. Drake dar si Rihanna neaga aceste zvonuri prin declaratii de gen : Suntem doar prieteni.

Nu mai e un secret ca Rihanna a fost prezenta la concertele lui Drake din Europa, fie pe scena, fie in public, semn ca intre cei doi lucrurile ar fi serioase. Acum Drake arunca versuri care povestesc despre calatorii sau despre vizita la Erykah Badu. 

 

Asculta melodia si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com