Drei Ros colaborare cu rapperii americani Rick Ross si Gucci Mane

Drei Ros (Andrei Rosca) este un artist roman, originar din Ploiesti, care locuieste de mai mult timp in SUA. Drei Ros este primul artist European care a avut oportunitatea sa colaboreze cu rapperul anului 2011 si 2012 in SUA, Rick Ross, si celebrul rapper din Atlanta, Gucci Mane.

Colaborarea a avut loc prin intermediul managerului lui Rick Ross care l-a recrutat pe Drei si cu care are planuri si pentru alte proiecte.

Piesa “Euro Bricks” este produsa de Maybach Music Group in colaborare cu CPR Production (Los Angeles) si de asemenea la productie a asistat si M3ta (Spania). Melodia a fost lansata marti, 3 Decembrie, in premiera pe libertatea.ro.

“Aceasta colaborare demonstreaza ca totul este posibil, daca un pusti din Ploiesti ajunge sa fie pe piesa cu cei doi dintre cei mai consacrati rapperi din generatia noastra, atunci orice vis poate deveni realitate. Piesa asta inseamna foarte mult pentru mine si sper sa fie apreciata de ascultatori romani si sa se bucure de succesul meu international si sa fie alaturi de mine pentru ca eu incerc sa imi reprezint tara asa cum pot in Statele Unite”, ne-a declarat incantat Drei Ros.

Cunoscutul rapper nu se afla la prima colaborare cu un artist international, Drei Ros a lansat in 2011 piesa “Criminal Minded”, in colaborare cu faimosul cantaret si producator american Akon. Daca va intrebati cum a ajuns Drei Ros sa colaboreze chiar cu Akon, aflati ca acesta a participat la concursul – “Akon Hitlab”, iar melodia sa a fost aleasa din  peste 20.000 de melodii.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com